duminică, 28 martie 2010

Mancam prea mult cacat si nu stim cand ne saturam !

Ok stiu ca titlul e cam porcos si fara pic de sens dar o sa incerc sa il fac sa aiba sens. Recent am vazut un video "pa faimosul iutub" care ma cam deranjat, unii il stiti, altii nu, vizionare placuta!!



Buuun, toate bune si frumoase pana deschide mosu ala gura si incepe sa vorbeasca in cacatu ala de franceza stricata, intradevar tot ce a incercat sa spuna e adevarat "piata unirii e un memoriu care reprezinta unirea dintre tarile romane si moldova!" ce ma deranjat pe mine a fost ca a incercat sa spuna asta in limba franceza, stiu ca undeva pe la 1900 (va rog sa ma corectati daca gresesc) Bucuresti-ul era considerat "Micul Paris" si toata lumea vorbea in in franceza doar pentru ca era "o moda" (toti credeau ca sunt mai destepti daca vorbesc in franceza) noi incercam sa ne facem o imagine pe spinarea altor tari umilindu-ne, calcadu-ne pe noi in picioare, avem o tara relativ draguta (Bucuresti-ul arata ca o floare, tara ca un peste, avem niste obiective turistice foarte frumoase...) problema e ca "NOI SUNTEM DE CACAT".Ca sa va scutesc de stupidele intrebari si afirmatii "ce baa vroiai sa vorbeasca in romana? sau el a vorbit asa pentru oamnii destepti, cultivati!" DA! voiam sa vorbeasca intr-o romana perfecta si NU! NU ESTI MAI DESTEPT DACA DACA VORBESTI INTR-O ALTA LIMBA! in caz ca nu stiati alte tari nu vorbesc alte limbi decat a lor. In fine 2 faze din acest filmulet m-au bucurat: 1. cand au aparut cocalarii aia si l-au facut pe mosu ala sa se opreasca din toata abertia de tot rahatu si 2. cand nea inteligentu la scuipat pe acel cocalar (nu de alta dar nu suport cocalarii).
Cam atat deocamdata va salut si va respect !!

3 comentarii:

  1. sincer iar gresesti :D
    am respect pentru mosulica ,fiindca a trait atatia ani si inca rezista ceea ce noi nu o sa visam sa traim atat , i-as da un premiu si mi-a placut ca a vorbit in franceza chiar daca nu a fost perfecta , a fost o incercare , a fost ceva doar pentru cine intelege ,a aratat ca nu e ca toti de pe strada ,ca nu e ca ala care vinde sosete in tramvai , and da apar si aia care sunt asemanatori cu vanzatorii de servetele parfumate ,numai ca aia care vand sunt mai destepti , hmm nu mai au pic de rusine in ziua de azi jegurile astea ... se duce de rapa lumea , din ce in ce mai repede , nota 10 pentru mosu ala !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt deloc,dar deloc de acord cu tine. 1.prin simpla vb a lb romane te faci de ras oriunde in lume.si la paris dar si in hong kong. lb asta e o limba de provinciali. inca ceva halucinant: cum poti spune ca in alte tari oamenii nu vb alte limbi? :O 2.bucurestiul arata ca o floare? =)) get real kidule! alles beste, ps: pt Ken: mi-a placut ce ai zis,100% de acord.

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!