marți, 7 decembrie 2010

Marcel Necaz partea a2a !

Marcel Necaz a fost recent concediat de la fabrica de panificatie din Ferentari deoarce starnea prea multa invidie in randul colegilor de la locul de munca ce refuzau sa munceasca alaturi de un posesor a 4 ceasuri Patek Phillipe. Acesta ramas fara loc de munca s-a apucat sa se gandeasca cum sa inceapa sa faca bani si a luat o decizie ce urma sa ii schimbe viata, s-a hotarat sa devina un om de mare cultura; zis si facut, a vandut 2 din ceasurile sale si si-a cumparat un hectar de pamant pe care urma sa isi planteze cultura de porumb (doar nu va asteptati sa devina vreun intelept), dar ca sa fie sigur ca ii vor merge bine afacerile s-a apucat sa isi activeze aplicatia "Barn Budy" de pe hi5 ca sa capete ceva experienta.
Dupa vreo 3 luni acesta si-a plantat semintele de porumb si a inceput sa le ingrijeasca. A cumparat o Dacia 1300 ca sa poata sa isi transporte stiuletii de porumb pana in oras unde avea sa ii vanda la preturi exagerate.
La inceput afacerea a mers bine, insa pe parcurs a intampinat probleme. Ciorile au inceput sa ii dea tarcoale recoltei asa ca acesta s-a apucat sa improvizeze , a luat 2 bete, salopeta ce ii ramasese amintire de la fabrica de panificatie si o spaca de la Nike, le-a pus la olalta si a facut o sperietoare. Ciorile nu se simteau prea inspaimantate de sperietoare asa ca tot dadeau tarcoale lanului de porumb. Marcel Necaz ajuns la capatul rabdarilor, s-a dezbracat la curul gol de chiloti, ca doar atat ii mai ramasese (nu avea prea multe haine) si incepuse sa alerge de nebun prin lanul de poromb fara sa stie ca frunza de porumb e foarte aspra. Dupa 2 ture de alergat, plin de zagarieturi din cap pana in picioare, acesta si-a aprins o tigara si a fumat-o. Din obisnuinta el a aruncat tigara in lanul de porumb ce a starnit un incendiu si i-a luat foc toata recolta.
Marcel ramas cu buza umflata s-a intors acasa cu un snitel luat de la Shaormerie ce avea sa manance din el timp de o saptamana.

Va urma!

Va salut si va respect!

Un comentariu:

Zi si tu ceva!