vineri, 17 decembrie 2010

Muzica devine din ce in ce mai proasta!

Avand in vedere ca articolul anterior a fost despre 'Pe ce melodii as face sex' am zis sa o tin toata saptamana asa, 2 zile mai tarziu mi-am provocat "prietenii" de pe facebook sa isi posteze melodia preferata si s-au strans cateva melodii chiar foarte bune.
Fiindca eu circul mereu cu RATB-ul mi se mai intampla sa mai urc intr-o masina care are radioul pornit si de fiecare data aud aceias muzica stresanta si agasanta. Problema e ca de multe ori incerc sa ghicesc cine sunt interpretii acestor melodii si nu prea reausesc pentru ca toti au aceleas voci, acelas stil, copiat si para-copiat si mi-e foarte greu sa deosebesc interpretii intre ei... oricum, nu sunt crtitic de muzica dar totusi hai sa auzim un maestru!



Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

14 comentarii:

  1. mi se pare aiurea sa spui k muzica devine din ce in ce mai proasta .. doar din niste vorbe, k lu' ala nu-i place genul ala sau melodia aia .. si altuia ii place .. doar ca sunt niste critici intr-adevar care isi permit sa comenteze de anumite genuri si melorii asta-i partea a 2-a dar .. nu conteaza cat de proasta e muzica .. oricum toata muzica si toate melodiile care nu-ti plac tie le cataloghezi k fiind proaste :P fiecare asculta ce-i palce .. si genul care-ti palce tie este un gen de muzica bun .. bun pentru tine ... k filmuletul este facu la modu' general ... frate .. dak tie-ti palce e buna ! nu trb sa te iei dupa unu si dupa altu .. dar ma rog fiecare cu parerea lui ! PS: nu poti sa spui muzica este proasta :P pentru ca sunt ff multe genuri de muzica plus de asta .. la ce spune gabriel cotabitza .. practic spune din punctul lui de vedere :P a trait alte vremuri a crescut cu alti artisti e normal sa critice muzica de acum !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. frate :))) dak tot vo rbesti de copiat;) dc il copiezi pe " maestru " , u te-ai luat dupa el ... in ce ai spus mai sus .. nu imi spune u mie k urci in masina si te gandesti cine dracu este cantaretul melodiei de la radio .. k e clar k nu te cred nici 10% si spun asta pentru ca 1 .. nu cred eu k-ti arde tie de chestia asta .. 2 ... probabil nici nu auzi cine cand ptk stai cu castile in urechi :P aa si era sa uit :P nu mai critica genurile si melodiile care nu-ti plac tie :P nu insemna k e muzica proasta .. ci doar k nu-ti plac tie !! e o diferentza ... MARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde sti cum circul eu cu masina? Ai impresia ca am criticat vreun gen de muzica? ti se pare ca l-am copiat pe Cotabita ? N-am scris nimic din ce a zis el.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ? n-ai scris ? :))) dar asta " toti au aceleas voci, acelas stil, copiat si para-copiat" :)) n-am de unde sa stiu ce faci u in masina :P plus de asta spunand ca muzica devine tot mai proasta e clar o critica asupra tuturor genurilor de muzica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. practic ce spune el asta spui si u sub alta forma :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar n-am avut nevoie sa imi zica el ca toate melodiile suna la fel mi-am dat si singur seama... daca intradevar ti mortis sa spui ca l-am copiat pe Cotabita e problema ta, chiar nu ma deranjaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. nici pe mine nu ma deranjeaza :P dar dak nu vedeai clipul nu publicai acest post asa k shhtt si dak intr-adevar vrei sa pui un post pune-l despre tine nu abera .. cu chestii care se intampla peste tot in jurul tau .. cum ar fi acest lucru banal numit muzik :) ( spun banal pentru ca toti ascultam cu toate k este un lucru foarte complex , este o arta )

    RăspundețiȘtergere
  8. :| wtf?! baiiiii , BUN POST! si scrie pe blog despre ce vor ochelarii tai pe nas, nu despre ce zic ANONIMII:-J baga-ne-am... stiu ca melodia mea e ft buna!:">

    RăspundețiȘtergere
  9. Eh isi dau si ei cu parerea, nu putem fi toti la fel.
    Da, melodia ta e intodeauna buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. frate..ca tot spunea tipu ala... " daca nu vedeai clipu asta nu vorbeai "....Frate orice discutie pe care o porti ..o porti pt ca ai mai auzit cv similar sau ai vzt ..spre exemplu daca nu auzeai tu de incalzirea globala sau mai stiu eu ce cacat ...mai observai chestia asta...nuu...In concluzie o discutie o provoaca pe alta ..Ryu si.a spus doar parerea...daca tu nu esti in stare sa respecti o parere e problema ta ..eu sunt de acordul cu el intr-adevar numai era ce era...acum e genul ala de muzica care arde apoi se stinge deodata...cn cacat o sa isi aminteasca de Inna sau de dj sava peste 1000 de ani,,,? :|nimeni ...:-j e normal sa avem pareri diferite..dar doar ascultam si nu comentam prost parerea altuia :|

    RăspundețiȘtergere
  11. frate:) ... ryu a scris acolo fix ce a zis cotabitza sub alta forma k se duce el in masina is ascutla la radio si incearca el sa-si dea seama care sunt interpretii si asa mai departe .. iar din punctul meu sunt aberatii .. dar dc puii mei va ganditi numai la inna :) sau mai stiu eu ce alti dj ... important e ce-ti aduci u aminte la batranete ba nene nu ce isi aduc oamenii aminte peste 1000 de ani ;) k nu intereseaza p nimeni dak se mai aude de trupa respectiva dupa ce mori :-Jchiar nu intereseaza p nimeni chestia asta ;) dar muzica pe care o asculti acum si care-ti palce tie ;) fiind alte genuri acum ... mult ami variate fatza de acum cativa ani .. ei bine o sa traiasca cu tine pana cand mori si o sa-ti aduci aminte ca ti-a placut si k pt tine .. e muzica buna indiferent k sunt critici care spun la general k muzik e tot mai proasta ... cei pana ian 20 de ani au crescut cu un alt gen de muzica .. fatza de cei apropiati de varsta lui cotabitza .. k nu vezi k acum sunt ori manelisti ori restu .. adik dnb-isti , rock-eri , punk-eri si n'genuri ... oricum fiecare cu parerea lui !!! important este ce iti aduci u aminte .. din trecutul tau peste 60 de ani nu ..dak o sa fie inna si atunci p piatza facand play-back intr-un club !!! .. fiecare cu parerea lui :)

    RăspundețiȘtergere
  12. da-i de mancare lu' dolly :)

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!