miercuri, 8 decembrie 2010

Curva !

Cu toti folosim acest cuvant si uneori habar nu avem ce inseamna. Mi s-a intamplat de multe ori sa aud replica "aia se fute de se rupe, a dracu' curva!" si de fiecare data ma apuca rasul.Nu pentru ca e ceva amuzant,dar pentru ca mi se pare cea mai mare prostie sa spui despre o femeie careia ii place sexul ca este o curva. Deci sa fie foarte clar, O FEMEIE CARE FACE SEX DIN PLACERE NU ESTE O CURVA!!!ci doar o femeie care face sex din pura placere.
Curvele sunt acele femei care se culca cu tine, vorbesc cu tine sau interactioneaza cu tine in schimbul unui favor, sume de bani, sticla de suc etc.

Daca o fata s-a culcat cu un barbat cu care e impreuna intr-o relatie serioasa, care nu il inseala si undeva in mintea ei, starea lui materiala conteaza macar 1%, ei bine acea este o curva.

Vama Veche - Curvelor cu drag

Asculta mai multe audio diverse

8 comentarii:

  1. bineeee tu! Te pupa mama:*

    RăspundețiȘtergere
  2. subiectul pe care l.am discutat acum 2 seri la telefon :)) ! ai dreptate n.am ce zice >;d<

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumim dom' profesor pt lectia introductiva despre "A fi sau a nu fi o curva" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite pentru ca esti un elev model, am sa iti zic un tare. Toti o sa devenim curve pentru ca la un moment dat o sa fim platiti sa prestam anumite servicii. De asta ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  5. baiatu' :)) nu confunda curva cu TARFA :P tarfa se face sex p bani ;) curva face sex p gratis cu cine apuca si nu.. nu spun neaparat k e nimfomana .. cu toate k majoritatea sunt :))) cat despre ultima parte :)) esti nebun .. tu ai vrea ma sa ai o relatie serioasa , prietena cu care sa faci sex .. numai u .. si dupa sa afli ca si-a tras-o si cu altu ? :)) pacat ca postezi chestii doar de dragul de-a pierde timpul !

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!