vineri, 8 octombrie 2010

Sfaturi !

Va multumesc fetelor ca mi-ati oferit o buna portie de ras ... tot ce pot sa spun e ca ati picat toate in plasa mea. Acum 2 zile am facut un pariu cu mine insami cum ca "sunt in stare sa scriu ceva atat de dragut incat sa va fac inima sa explodeze de fericire". E adevart.E foarte profund si foarte dragut ceea ce am scris, dar e si foarte trist.A fost nevoie de un singur idiot si cateva ideii,ca sa va faca sa va simtiti in al noualea cer!Ei bine,ar cam fi cazul sa va fac sa cadeti.

Pai bine ma',fato, tu ai nevoie de un "barbat" sa fi fericita? De ce dracu il astepti pe cavalerul in armura stralucitoare sa vina pe un cal alb si sa te duca pe culmile fericirii?Nu stiai?Cavalerii au murit de mult, ar cam fi cazul sa iei atitudine.

De multe ori te plangi ca "masculul" tau nu e in stare sa iti provoace un orgasm, stiu ca ai intalnit multi "impotenti" egoisti care nu sunt in stare de nimic, dar totusi, esti chiar atat de proasta!? i-ati niste jucarii, vibratoare si descopera cum poti avea un orgasm si daca nici asa nu merge pareseste-l! Nu are rost sa iti pierzi timpul asteptand ca "halca ta de carne" (partenerul) sa vina sa iti provoace un orgasm. Cauta-ti un partener care sa te satisfaca cu adevarat.

Stiu ca suntem porci si nu v-a apreciem, iar faptul ca un barbat care umbla cu mai multe femei e un armasar,iar o femeie care umbla cu mai multi barbati e curva, e intradevar o mizerie si totusi o veche vorba chinezeasca spune : o cheie care deschide mai multe lacate, e o cheie smechera,dar un lacat care e deschis de mai multe chei, e un lacat prost. Problema e ca voi intretineti mizeria asta cu atitudini gen : “Nu-i fac sex oral din prima noapte ca sa nu creada ca sunt…”

O femeie dependenta financiar de un barbat isi merita soarta pe deplin:sa fie batuta, sa fie inselata, sa nu aiba parte de orgasm, pentru ca genul asta de femeie nu este o femeie , ci un animal de cea mai joasa speta.

Esti virgina? Felicitari, nu stii ce e ala un orgasm si nici nu vei afla prea curand crede-ma! Vrei sa scapi de asta? Bravo,ai curaj! Uite un sfat: alege-ti unul pentru care nu simti mare lucru, te scuteste de multe batai de cap. Virginitatea e de fapt o bariera mintala si se pune foarte mult pret pe treaba asta.E un eveniment destul de important in viata unei femei si iti vei aminti de el toata viata, cu traume nu raman decat cele care sufera un viol sau au parte de un imbecil care se poarta mizerabil, le fac sa se simta prost etc. Deci ramai cu traume in cazuri extreme. In rest, oricine-ar fi persoana, peste ani iti vei aminti cu zambetul pe buze.
Daca tii mortis sa fie unul pe care il iubesti asigura-te ca sentimentul este reciproc pentru ca altfel nu esti decat o alta care a avut parte de un cretin. De-asta ziceam ca e cel mai bine sa fie unul pentru care nu simti mare lucru.

Stiu ca suna oribil si ca sunt un nemernic, dar sunt cele mai bune lucruri pe care puteti sa le faceti.Nu deveniti niste victime ale unor conceptii si prejudecati, deveniti femei!

Va pup si va respect !

7 comentarii:

  1. esti un geniu, ai descoperit calea dezvirginarii la fete fara prea multe batai de cap :))))
    bine tuuu nigga:))

    RăspundețiȘtergere
  2. sonic`* uNhappy ;310 octombrie 2010 la 20:31

    nici nu am citit ce-ai scris, decat comentariul de deasupra, folosind cuvantul 'geniu' mi-am dat seama de nivelul textului imediat, nu te contrazic =)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. te contrazic la partea cu virginitatea.
    a ta Diva te saruta

    RăspundețiȘtergere
  4. e o tampenie ce-ai scris pe blog :) , plus de asta ce-ai scris in alte bloguri ai scris si in asta .. te repeti doar k folosesti alte cuvinte... si ink ceva .. ca o femeie sa aibe orgasm .. nu tine doar de barbat " armasarule " tine si de femeie :P trebuia sa si-l gaseasca ... k nu-ti bagi asa .. si gata are orgasm :P

    RăspundețiȘtergere
  5. bai,acuma depinde de caz.nu cred ca se poate spune ca fetele sunt suta la suta alea sensibile,si baietii suta la suta aia smecheri, de nedoborat. sunt cazuri si cazuri,poate sa fie si invers. depinde de fiecare.
    si despre virginitate,si-o poate pierde cand vrea.dar asta nu inseamna ca trebuie sa isi impuna asta. poate ca unele chiar nu simt asta.
    bine,ai dreptate,sunt o gramada care inca traiesc in lumea lor si se asteapta sa isi gaseasca printul perfect, desi nu exista. asa cum nu exista nici fata perfecta. nimieni nu e perfect, ci este perfect pentru tine,dar nu iti dai seama de asta.si e o prostie sa tot astepti si sa astepti ca sa fie acest perfect,si cand se intampla sa nu fie exact asa cum ti-ai imaginat.
    dar nici sa nu sari pe primu care iti iese in cale,ca nah.
    adica asta e diefernta dintre fete si baieti in general, desi sunt si cazuri mai aparte.dupa cum ai zis, in functie de nr de parteneri,baietii sunt armasari iar fetele curve.
    eu cred ca e un moment moral, si trebuie doar sa fi,ca fata, pregatita sa il accepti. nu se poate explica, e doar o chestie care se simte.
    si acum depinde, pentru ca este diferenta intre sex pur si simplu si dragoste. pentru baieti nu prea conteaza care din variante este cand o fac prima data, dar fetele,in mare, se asteapta la sentimente. si deaia multe mai asteapta, ca multi se mai prefac,si nu prea stii daca e un mitocan si vrea doar sa ti-o traga si tu cazi in plasa si il crezi super si dupaia iti dai seama cum e de fapt si regreti tot. deaia e bine sa gandetsi putin inainte, ca sa nu te faci de cacat dupaia.
    oricum,ma repet, tine de fiecare, chiar nu poti generaliza pe tema asta.
    oricum, dragut postul si cele din urma ;)

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!