miercuri, 6 octombrie 2010

Da-mi voie sa te inteleg fato !!

Din cate am observat foarte multe fete ati aperciat ultimul meu articol "Ganduri pentru ea", insa nici un baiat nu mi-a spus " da ba.. asa e!". fetelor asta inseamna ca nici un baiat nu va intelege ?! Ei bine dati-mi voie sa va inteleg...

Va inteleg ca sunteti cele mai minunate creaturi de pe fata pamantului, ca sunteti speciale , va inteleg ca voi atunci cand aveti probleme, chiar aveti probleme, ca voi chiar nu sunteti intelese si sunteti mereu subestimate. Inteleg ca voi atunci cand sunteti suparate vreti sa fiti fericite ca sunteti satule de toti prostii astia de barbati care nu vor nimic alceva decat sex si mancare gratis, inteleg ca vreti sa traiti in lux si fericire, sa fiti iubite si respectate si asta doar pentru faptul ca sunteti femei fara a mai pomenii si de celelalte atribute ale voastre pentru care meritati toata stima noastra. Inteleg ca e greu sa fi femeie si sa treci peste toate problemele de una singura fara ca nici macar sa ai pe cineva aproape, am inteles ca voi faceti compromisuri doar ca sa fiti fericite si suntem niste cretini cei care nu ne dam seama si va catalagam cu niste titluri pe care nu le meritati. Va inteleg fetelor! Tocmai de aceaia ..

Va pup si va respect !

13 comentarii:

  1. siiiiii, nu ne baga pe toate in aceeasi oala ma boss, ca nu toate ne dorim ce zici tu mai sus! :">

    RăspundețiȘtergere
  2. FRUMOS DIN PARTEA TA!
    ESTI UN DRAGUT!
    ALINA

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm...in mare parte femeile sunt superficiale.
    hint: doar ne place sa pastram aparentele de-asa natura.
    Adevarul este ca.... nu avem nici cea mai vaga idee despre ce ne dorim de la viata!

    RăspundețiȘtergere
  4. sonic`* uNhappy ;310 octombrie 2010 la 20:28

    fir-as yo mitocan ca deobicei sa sparg tacerea si ghiveciu matii, sa fim rezonabili, fetele mai vor si baros ca daia-i sfant e dat de la Dumnezeu sa-l folosesti, nu-i doar sa te pisi :) (nu toate sunt speciale, sunt doar chioare si visatoare)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai lauda atat femeile ... la varsta ta : -J nu toate femeile sunt la fel cum nici barbatii nu sunt la fel.. avand in vedere ca si barbatii si femeile ori vor ceva serios ori nu si faptul ca tu ii discriminezi pe barbati mi se pare aiurea :P e ok blogul;) dar atata discriminare doar ca sa lauzi fetele ... problema ta .. dar nu ai dreptate :) Viatza nu e chiar atat de frumoasa si de PERFECTA cum ti se pare tie :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai ai de mancat.....!in 2-3 ani o sa iti schimbi radical parerea !prea devreme sa cataloghezi femeia in felul acesta !

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!