joi, 18 noiembrie 2010

Nu arat de 18 ani !

Azi mi-am bagat curul in niste pantaloni mi-am pus un tricou si am iesit la o gura de aer pentru ca nu mai suportam atmosfera asta de 4 pereti. Am iesit afara si pentru ca sunt fumator am trecut pe la magazin sa imi iau un pachet de tigari...ajung la primul magazin ca imi era in drum, dau sa intru si cand mai uit mai bine ma razgandesc (la tejghea era o tiganca de vreo 120 de kg care spargea seminte uitandu-se la televizor, de-a dreptul dezgustator). Ma duc la doilea magazin si cand sa deschid usa un pui de tigan statea in usa magazinului, imi venea sa trantesc usa sa o lovesc (urasc tiganii!) intru in magazin si ma cautam prin buzunare dupa bani, gasesc banii si cer un Kent 8 vanzatoarea se uita la mine si ma intreaba -Poti sa imi arati si mie un buletin ceva sa imi demonstrezi si mie ca ai peste 18 ani? a fost pentru prima oara cand cineva ma intrebat de buletin, i-am spus ca am implinit 18 ani de 3 luni s-a uitat mai bine la mine si mi-a zis ca nu arat de 18 ani, dabea daca arat de 16 ani, i-am multumit si am iesit din magazin razand pentru ca m-a facut sa ma simt mai tanar. Am mers la alt magazin mi-am cumparat tigari m-am asezat pe o bordura mi-am aprins una si am ras jumate de ora gandindu-ma la ce mi-a spus acea domana.
Dupa o ora apare un nene langa mine si m-a intreba daca vreau tigari ma uit in mana lui si vad 4 pachete de tigari fabricate de niste firme de care nu am auzit in viata mea, ma uit mai atent la ele si observ ca timbrele pachetelor de tigari nu corespund cu timbrul pachetului meu, deci erau aduse din Republica Moldova. ii refuz oferta si acesta da sa plece, face un pas , se intoarce catre mine si imi cere o tigara ... am ramas prost (adica tu ai 4 pachete de tigari in mana si o papornita plina si imi cer mie o tigara,care am un pachet? cat de chitros si de imbecil poti sa fi?), i-am zis ca eu nu dau tigari, s-a uitat urat la mine si a plecat umplandu-mi frigiderul cu sute de injuraturi si blesteme (ca deh asa e romanul).

In concluzie ... tara este plina de imbecili si chitrosi iar eu nu arat de 18 ani!

va salut si va respect !

7 comentarii:

  1. aia era chioara :D
    si ala e prost, adica nah..:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. esti cam singuratic... plus de astea .. ai dat 1000 de detalii ca sa subliniezi 2 banalitati ale vietii ( in Romania) .. spun asta pentru ca toti vedem asta in jurul nostru !
    De ce nu incerci sa spui ceva ce nu stim ?
    Ceva care sa ne atraga ?
    Scrie ceva ce nu stim dar vrem sa auzim !
    O sa mearga mai bine decat ce-ai scris pana acum !

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te cred!:))) tu ala MARE:)))) radeai de mine acu' ceva timp cand iti ziceam ca mi se mai intampla sa-mi ceara buletinu' ... tie ti s-a intamplat o data mie de 15 mii de ori :)):-@

    RăspundețiȘtergere
  4. Din postul asta m-ai facut sa inteleg ca esti rasist si ca esti mandru de asta.Sincer nu imi exprima mai nimic postul asta..incearca sa scrii despre ceva care sa fie cu adevarat captivant.Nu te judec, nici macar nu te cunosc..dar ar fi mai okay daca ai incerca sa privesti dincolo de perdeaua asta care iti acopera ochii..:)

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!