miercuri, 16 februarie 2011

ETNOBOTANICA

Mai nou toata lumea a inceput sa faca valva despre etnobotanice, ca ar trebui interzise, ca nu sunt bune, ca au murit nu stiu cati, ca sunt 700.000 de dependenti...
Imi place cum suna "Etnobotanica" ar trebui sa existe o trupa cu numele asta un fel de Metallica, anyway.. imi plac etnobotanicele, nu le consum dar imi place ca exista; ceea ce nu inteleg eu este ca de ce trebuie sa protejam prostii sa moara? E foarte clar ca trebuie sa fi foarte prost sa bagi niste cacaturi in tine care nici macar nu stii ce contin si ce pot sa iti faca.
Faptul ca au murit unii de la ele... ma bucur, nu are cum sa imi fie mila de ei, nu pot sa cred ca erau oameni inteligenti, olimpici, matematicieni foarte buni si ca au murit ca prostii.
Mai nou am auzit ca o adunatura de oameni semi-inteligenti au facut o campanie, ba chiar s-au adunat ca oile in Piata Victoriei sa faca un mars inpotriva etnobotanicelor, nu impotriva celor care le-au legalizat, ca sa protejeze prostii si revin cu intrebarea. De ce? avem prea putin prosti? trebuie sa mai salvam din ei? ar trebui sa facem o rezervatie ca sa mai salvam din ei ca sa poata sa se inmulteasca si sa prospere?!
Eu unul nu cred in aceasta campanie, ba chiar o consider o campanie ipocrita si nu sunt de parere ca etnobotanicele ar trebui interzise pentru ca daca le interzicem ar trebui sa intezicem si mancarea fast food pentru ca nici in alea nu stim ce sunt bagate in ele.
In 2 ani, 700.000 de dependenti de etnobotanice= foarte multi prosti, deci foarte bine, pe mine unul nu ma deranjaza cu nimic.

Va salut si va respect!

2 comentarii:

  1. vezi ca etnobotanicele nu au fost legalizate! In primul rand nu sunt in baza de date a politiei nici ca DROG USOR nici ca DROG DE MARE RISC ! Practic sunt Legale ! Teoretic ar trebuii ca , continutul lor ssa fie trecut in baza de date a politie ( una scrie pe ele alta este compozitia ... k sunt ARTIFICIALE nu NATURALE :)) )... dar ma rog.. cum au facut si ultima data... le-au facut " Ilegale" si au schimbat numele si compozitia :)) nu mai este magic... e pur ... etc ! Si aici nu e neaparat vorba de prost :P conteaza si anturajul .. PENTU CA --- DACA UN PROST ESTE " DESTUL DE DESTEPT " K SA II FACA PE CEI DIN ANTURAJUL LUI SA CONSUME ETNOBOTANICE ... este dezastru ! Plus de asta .. sunt mult mai multe lucruri la mijloc decat saceste pliculete cu substante etnobotanice... :P ehhee ... oricum n-o sa se intample nik ;) si daca se intampla.. o sa fie pe moment .. la vara iar o sa fie in ful de etnobotanice :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. in concluzie..etnobotanicele sunt un cacat...
    vrei sa te distrugi?folosestele!
    cei care le folosesc sunt niste copii frustrati
    mai bine strangi bani si iti iei ceva bun decat cacaturile alea
    parerea mea...
    Pace celor care ma sustin :)>-

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!