vineri, 29 martie 2013

Unguri si Sabrine nationaliste

Recent, umbla pe net marele, uriasul, gigantul "scantal" intre niste extremisti unguri si alti extremisti romani din cauza unui copil care si-a luat bentita in loc de caciula.
Povestea e simpla. 15 martie, cu ocazia Zilei Maghiarilor o pizduta s-a trezit sa isi faca simtita prezenta cu o bentita tricolora (un fel de, ma pis pe ziua voastra) si un anume Zsolt Lendvay Simon, un super baiat nationalist de +40 de ani, a stat el pe ganduri si a zis: Ba, sti! Eu sunt prost, ma plictisesc, hai sa injur pe blog un copil de 15 ani. Gasiti povestea aici!
Problema nu e ca niste romanasi s-au suparat pe un onanist cacacios si pur si simplul i-au copiat comportamentul injurand si protestand intr-un mediu unde nimeni nu e afectat. Dar hai sa fim seriosi! Cati dintre voi ati fost amenintati de tigani, ca daca nu le dai telefonul te taie sau te bat pentru faptu ca sunt baieti duri. Cu toate astea, exista niste site-uri si bloguri care au un puternic mesaj impotriva lor, dar nu sunt asa mediatizate pe motivul ca: "vrei sa ne vada astia drept rasisti?" pentru ca imaginea si nationalismul este cea ce ne salveaza pe noi ca tara (zise mancatorii de cacat)!
Si daca tot te consideri tu baiat nationalist si vrei sa fi tu stalpul Romaninei pune-ti intrebarea asta" eu mor pentru Romania dar Romania e in stare sa moara pentru mine?". Acum probabil ma intrebati. Da bine, ba! Da, ce fel de roman esti tu? Pai sunt unul destept, o tara oricand poate sa fie reconstruita dar eu ma nasc o singura data!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si tu ceva!