marți, 2 aprilie 2013

Iluminati si iluminatii!

Multi oameni cunsoc termenul de Mason, Illuminatii sau The Order si ca orice alt mit exista fel de fel de inflorituri si povesti/teorii legate de acesti illuminati unele ba chiar stupide. Cica "Illuminati ar fi o organizatie secreta care are ca scop contolarea omenirii" sau "Illuminatii sunt o organizatie anticrista care au ca scop  distrugerea religiiei" sau  "Illuminatii sunt o grupare de oameni politici formata din liber-cugetatori, liberali, republicani (deci antimonarhici) si pro-feminini, recrutati din lojile masonice din Germania, si a urmarit sa promoveze perfectionismul prin intermediul scolilor de mistere" (asta mi se pare cea mai plauzibila) sau "Illuminatii sunt un grup de oameni homosexuali si semi homosexuali care cica vor sa schimbe lumea in bine, facand oamenii sa gandeasca diferit si intens.Se spune ca ei conduc lumea, dar de fapt nici pe ei nu se conduc.In seculul 21 masoneria a fost sufocata dramatic de democratie, oamenii aleg ce vor si traiesc cum vor".
Ca si alti oameni si eu am o teorie bazata pe logica mea "tampita" si e cam asa:

Din punctul meu de vedere Illuminatii sau Masonii  sunt doar un simplu zvon ce are ca scop nesiguranta oamenilor, (spunandu-le ca astazi, 20 de persoane vor murii dar nu spui cine si astfel, vei avea o populatie intreaga agitata si nesigura, pentru ca atunci cand sunt nesiguri sunt mai usor de manipulat) dar de ce ar vrea cineva sa ne manipuleze? Pentru ca mai multe culturi religioase, organizatii, mass media si corporatii ar avea de castigat. Culturile Religioase ar castiga mai multi adepti, organizatiile si-ar putea desfasura planurile folosind scuze precum vrem sa va protejam, mass media ar avea mai multe subiecte de dezbatut si vandut, iar corporatiile ar vinde si consuma si toate astea doar pentru profit, profit, PROFIT!
Multi o sa ziceti: Bun, da' ce-i cu toate semnele alea masonice prin videoclipuri, filme, bancnote, firme?
Pai si cum ai vrea sa te mentina speriat? Pentru ca la un moment dat vazand ca nu se intampla nimic, ai sa iti pierzi interesul asa ca se folosesc de de ceea ce tu folosesti cel mai des muzica, filme, firme, poze iar daca nu ma crezi raspunde sincer la intrebarea asta: "Cat de tare te sperie gandul de a fi controlat?"

Si ca sa inchei subiectul asta cretin voi folosii un citat inspirational "Open your real eyes to realize the real lies!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si tu ceva!