vineri, 18 iunie 2010

Si curve si modele ?!

Iulia Tabacaru, Bianca Draguseanu, Adelina Pestritu, Loredana Chivu aceste femei in afara faptului ca sunt niste curve in adevaratul sens al cuvantului mai sunt si "modele"... am o singura intrebare "cum dracu au ajuns astea modele!?" pe langa faptul ca siliconul zace si putrezeste in ele mai sunt si niste retardate ahtiate dupa bani si publicitate. Nu ma deranjaza ca sunt niste curve penale si doar pentru simplul fapt ca au tupeul sa se numeasca modele... recent am vazut o prezentare de moda de la Paris Fashion Week unde "m-am indragostit de acele femei" priviti si voi....



Intrebare: UNDE E SILICONU?
Aceste femei sunt niste modele in adevaratul sens al cuvantului, ele n-au nevoie de 15 straturi de fond de ten ca sa fie frumoase ele n-au nevoie de silicoane ca sa "profesze ca modele" ele sunt superbe, oare cand o sa renunte si ai nostrii la curvele astea de pe centura si or sa inceapa sa promoveze niste modele adevarate.

V-om astepta si v-om vedea, pana atunci.. Va salut si va respect!

7 comentarii:

  1. arzale-ar focu, largile-as gaoazele, rupele-as rozeta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E rupta de mult stai tu linistit, dar continua sa speri mai ales la partea cu focu.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai un anumit cult pentru astea anorexice, dezaxate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roberto Szebenyi29 iunie 2010 la 21:26

    Sunt total de acord cu ceea ce ai scris! Toate pitzipoancele fara vreo doza de inteligenta in creierasul lor minuscul devin modele. Cum dracu?!

    PS: am citit la recomandarea lui weltuntergangstimmung. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim anorexia si dezaxarea sunt 2 boli total diferite, nu cred ca vreuna din femeile alea sufera de asa ceva si nu, nu am un cult pentru astea anorexice si dezaxate!

    RăspundețiȘtergere
  6. adevarul e ca la noi in tara pt a ajunge mode e musai sa fi curva, deci nu vom avansa prea devreme spre naturaletze si simplitate, pentru ca romanul nu se multumste cu putin si frumos.... adik ... de ce sa ai langa tine o femeie cu nist sani mici si oranici, o femeie care nu se gandeste la stratul de fond de ten de pe fata cand se treste..... cand potzi avea o fmeie tunata in care ai invstit (tu ca barbat) mii de euro pntru a o fac sa aiba cata sanii, botul mai mare dcat ochii si nasul la un loc si niste fese pe care nu le poti cuprinde cu ambele maini.... oare cand o sa ne trezim si noi la ralitate?? :-??

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte adevarat!Dar daca aceste curve sunt ieftine cui nu'i convine sa le foloseasca?

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!