marți, 27 aprilie 2010

Fa ce vrei cu viata ta !

De cateva zile incoace mi s-au intamplat tot felu de tampenii si am auzit cele mai mari prostii si aberatii de m-au luat durerile de cap. Acum cateva zile vorbeam cu un tip in varsta de 19 ani despre iarba, cocaina, hasis si cam tot ce tinea de droguri si mi-a zis ca ar vrea sa incerce si el cateva, doar ca ii este frica, ii este frica sa nu devina dependent, ii este frica sa fie prins sau sa faca puscarie pentru consum si ii mai este frica de ce o sa zica lumea despre el.
Dupa cateva zile mai tarziu,, am vorbit cu o prietena despre dezvirginare (asta e o problema cu care se confrunta multe fete), imi spunea ca ar vrea sa o faca cu un baiat oarecare doar ca sa nu prinda drag de el si sa nu regrete mai tarziu ca celelalte prietene ale ei, dar pentru un moment a ezitat si mi-a zis "dar daca dupaia o sa ma strige lumea pe strada curva" , ei bine ambelor personaje le-am zis acelas lucru.
Fiecare om e stapan pe viata lui, fiecare are dreptu sa faca ce vrea cu viata lui, sa si-o traiasca cum vrea el si cum stie el mai bine, stateam si ma gandeam "oare cati oameni vor sa iasa pe balcon sa isi aprinda o tigara si sa asculte melodia preferata, dar se abtin din cauza prejudecatilor oamenilor", n-am gasit un raspuns dar imi vine sa plang cand ma gandesc ca exista astfel de oameni, oameni care renunta la visele lor doar pentru ceva nesemnificativ (banii de exemplu), vrei sa faci ceva cu viata ta? Fao! Nu astepata vreo aprobare, doar fao !
Stau si ma uit pe strada si vad tot felu de oameni si cateodata imi zic "oare asta cand era tanar ce vroia sa se faca" si incerc sa ghicesc, multi au ajuns ce au visat altii nu (un prieten de-al tatalui meu vroia sa sa devina veterinar, sa ingrijeasca animale, dar nu i-a reusit si a devenit macelar adica invers), toate astea m-au facut sa realizez un lucru: Daca lasi statu, oamenii si legile sa iti zica ce sa faci cu viata ta atunci nu esti nimic alceva decat un cacat cu ochi care se lasa condus de niste porci in costume de "intelepti" care nu vor face nimic alceva decat sa te impiedice sa devii cea ce vrei tu sa fi, am mai spus-o si o repet! Faci ce vrei cu viata ta!




Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

  1. nu.iar trebuie sa nu fiu de acord cu tine.stii,a nu face compromisuri se plateste al dracului de scump.putini oameni au curajul sa faca ceea ce vor.de ce?pt k sunt prosti,pt k le place sa fie sclavii altora si pt k...vb cuiva sunt "inculti in cap".fac copii k prostii sau doar pt alocatie si apoi se vaita k nu au casa,k nu au bani,etc. astia si-o merita.imi place sa vad cand ii ia dracu'.la propiu.scriu asta la 04.35 pt k nu am somn.o sa revin cu ceva mai calitativ data viitoare. ps: revolta ta contra sistemului si a plafonarii e legitima atata timp cat inca nu ti-ai pierdut iluziile ;) pps: acorda mai multa atentie gramaticii >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai deci ... persoanele respective au probleme de personalitate daca isi pun intrebarile pe care le zici tu mai sus..! ... in moment cand vrei ceva nu pui intrebari .. nu te opreste nimeni din drum .. dovedeste inteligenta.. si fenteaza tot..daca se impotriveste cineva..:)) ce treaba au tipii la costum care ne conduc... :-? legile sunt facute in asa fel de prost incat nu te pot impiedica sa faci nimic..din contra .. daca sti cum sa le folosesti fura si tu...:))=)) daca ei fura... fura si tu..! tu iti creezi o bariera in mintea ta .. care te opreste sa faci ceea ce vrei.. nu tre sa dai vina niciodata pe nimeni .. tu esti de vina..daca nu se intampla ce vrei tu si tu atragi lucrurile care se intampla datorita a ceea ce esti a mentalitatii si gandiri pozitive.. ! Dar iti e mai usor sa dai vina pe alti . pe legi .. pe tara .. pe ce te inconjoara.. Sau daca vezi pe cei din jurul tau ca nu au resuit in ceea ce au vrut sa faca nu te impacienta.. au mers dupa un "tipar" gresit..! nu tre sa asculti sfaturile altora legate de tine insuti .. puneti intrebari si vei primi singur raspunsul la momentul potrivit..! Nu tre sa te revolti impotriva nimanui .. nu se v-a schimba nimic.. doar sa furi si tu .. ca sa traiesti decent..! Ceea ce "daruiesti" SENTIMENTE MA REFER.. fata de oricine .. nu conteaza cine e .. aia vei primi ... !
    Si nu iti pui intrebarile care le-ai zis tu mai sus.. cand esti o persoana echilibrata... cand simti lucrul .. ala nu il gandesti..! ca daca il gandesti... gandul tau e fals.. gandul e manipulat de cei din jur..! Nu trebuie sa iti pese parerea celor din jur.. indiferenta.. si politete..si politete nu doar de fatada.. si tot timpul...gandind pozitiv mereu.. se poate absolut ori ce..!
    P.S. DE CE AI AVEA NEVOIE DE UN BLOG SA SCRI CEEA CE SIMTI .. DE CE AI AVEA PRIETENI CARE ISI PUN ASEMNEA INTREBARI SI ETC ETC ..... BEY BYE ..!

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce nu ai mai publicat nimic nou? subiectele tale sunt interesante continua!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai A, de la afon, inainte sa dai tu toate "sfaturile" alea ieftine si de mai mare rahatul, ar trebui sa inveti ca majoritatea verbelor tale din context, mai necesita un "i".Martafoiule!

    by EM!

    RăspundețiȘtergere

Zi si tu ceva!